Om logoet

 

Food is more logo

Logoet er skabt med udgangspunkt i Food is Mores primære funktioner.

Det handler om forbrug med mennesket i centrum. At tage en vare – at give en pris for en vare af ønsket kvalitet – at bære et produkt fra afsender til modtager. Alt sammen aktioner der ofte, med rette, symboliseres med hånden.

Det handler om at kommunikere.

At få et budskab på tværs og skabe kontakt mellem producenter og forbrugere med korresponderende værdisæt, gennem det ofte komplicerede sprog vi kender som markedsføring og design. Med afsæt i hænder og kommunikation er der ikke langt til kommunikation via hænder – tegnsprog.

Men hvad vil Food is More kommunikere?

Mad, selvfølgelig. Derfor skriver vi FOOD på tegnsprog og giver hermed brandet sin helt egen måde at udtrykke et ord på, som er kommunikeret på 1000vis af måder før. Pludselig står vi i en situation hvor 2+2 giver 5.

f i food tegnsprog
Tegnet for F tilsvarer dykkertegnet for OK – en tilkendegivelse af en vellykket situation, som også er blevet brugt til at beskrive et lækkert måltid, da man jo ofte har munden fuld, når man bliver spurgt.

00 for food i tegnsprog
Og når de kære små leger at de spejder gennem en kikkert, sidder de faktisk med det, der i tegnsprogets verden svarer til to O’er foran øjnene. Food is More ønsker at have et tillidsforhold til forbrugeren, og med udgangspunkt i en mangeårig erfaring i branchen såvel som i køkkenet, er det vores  fornemmeste opgave at spejde efter nye spændende og ikke mindst kvalitative produkter.

d for food i tegnsprog
Sidst er der D’et som udtrykkes som en løftet pegefinger – ofte relateret til en situation hvor håndens ejermand ønsker at gøre opmærksom på noget og derfor ønsker vores fulde opmærksomhed. Food is More vælger kun de bedste varer og ønsker at kunne melde rent ud om indholdet i  produkterne – for i gode varer er der jo intet at skamme sig over.

Food.is.more har fingeren på pulsen

Samtidig kender Food is More kunden og har fingeren på pulsen, i forhold til hvad kunderne ønsker sig og hvordan producenten møder dem bedst.

Binder man så en snor om pegefingeren, handler det jo pludseligt om at huske.

Logo udarbejdet af Nikolaj Effert Jonassen