Om Gitte Brøndum

Gitte Brøndum food is more

Resultater:

Har øget omsætningen og indtjeningen for kategorien år efter år.

Produktudviklet mange serier indenfor private label, bla. Faktas italienske serie, brød og morgenmadskategori og ikke mindst Discovery mexicansk serie. Se emballager til brødposer hos grafisk designer Dorthe Do

Udviklet en smart optimering til nedbringelse af omkostninger til folier i en produktionsvirksomhed. Se mere hos grafisk designer Dorthe Do

Udviklet systemer til administrative opgaver i samarbejde med IT afdelingen.

Jeg har et stort kendskab til den danske detailhandel. Har de sidste 11 år arbejdet som indkøbschef i Fakta med ansvaret for områderne kolonial og dybfrost. Jeg har haft ansvaret for en omsætning på ca. 2 milliarder dkr og sammensætning af sortimentet, herunder udvikling af private labels med producenter.

Derudover har jeg også været indkøbschef for produktionsvirksomheden  Jan Import, hvor jeg bl.a arbejdede med at reducere omkostninger til emballager.

I min tidligere karriere har jeg været butikschef i Fakta og et bredt kendskab til hvad forbrugerne efterspørger.

Det er ren interesse for mig at følge med i madopskrifter, trends og følge konkurrenternes tiltag.